Pyhtään Yritys ry
Kuntosali
Ryhmäliikuntatunnit
Kuntonyrkkeily
Salibandy
Lasten liikuntakerhot
Baletti
MiniTriathlon
Seuran vuokrattavat välineet
Toimintakäsikirja
SAUL SM maantiejuoksu 14.8.2021
Tuloksia
Arkisto
Yhteystiedot
Baletti

Kevään 2022 Satubaletti 4-6 v Heinlahden liikuntasalissa (Mokrantie 73) 18.1. alkaen. Tunnit tiistaisin klo 17:15-18:00 yhteensä 10 kertaa (ei harjoituksia talvilomaviikolla 1.3.) Ryhmän ohjaajana toimii Anu Lustig-Lonka

Satubaletissa harjoitellaan baletin alkeita sekä luovaa itseilmaisua leikin lomassa. Loppukaudesta opetellaan pieni balettiesitys, joka esitetään vanhemmille viimeisellä tunnilla 29.3. Satubaletti tunnin rakenne on aina sama, jotta lasten on helpompi hahmottaa tunnin kulkua. Tunti on jaettu viiteen osaan:

- tervehdykset & alkulämmittely

- energiaa purkava alkuleikki

- balettitekniikoiden harjoittelu

- improvisaatio

- loppuvenyttelyt & rauhoittuminen

 Kausisuunnitelmassa on jokaisen satubalettitunnin aihe/teema. Suunnitelma jaetaan jokaiselle lapselle ensimmäisillä tunneilla, sitä voi tiedustella myös sähköpostitse.

 
Satubalettitunnille varustaudutaan mukavilla sisäliikuntavaatteilla. Voi olla jumppapuku/balettipuku, mutta se ei ole välttämätön. Turvallisuussyistä jalassa tulee olla jumppatossut ja pitkät hiukset on oltava kiinni. Mukaan on hyvä ottaa vesipullo lyhyttä juomataukoa varten (ei makeita mehuja tms.) Vanhempien on hyvä huolehtia lapsen wc-käynnistä ennen tuntia, niin tunti saadaan sujumaan keskeytyksettä. Liikuntasalin wc löytyy alakerrasta.

Lisätietoja ryhmästä ja ilmoittautuminen: lustig-lonka@hotmail.com tai puh. 040-7581313. 

Osanottomaksu 45€/jäsen (2022 jäsenmaksu lapsilta 5€). Osanotto- ja jäsenmaksun viitetiedot lähetetään sähköpostilla.