Pyhtään Yritys ry
Kuntosali
Kesän ryhmäliikuntatunnit
Kesän kuntonyrkkeily
Salibandy
Lasten kesän liikuntaryhmät
MiniTriathlon
Seuran vuokrattavat välineet
Toimintakäsikirja
SAUL SM maantiejuoksu 14.8.2021
SAUL SM Maraton 2016
Tuloksia
Arkisto
Instagramin pelisäännöt
Yhteystiedot
SAUL SM Maraton 2016
 KISAINFO

Kisakanslia ja infopiste (Ilmoittautuneet, Reittikartta, profiilialuekartta, live tulospalvelu )

Pyhtään kirkonkylässä, Stockforssin alueella. Opasteet 7-tieltä (ramppi 70). Kisakansliassa varmistat osallistumisesi kilpailuun sekä vastaanotat osallistumismateriaalit. Osallistumismateriaalit pitävät sisällään mm. kilpailunumeron, hakaneulat ja käsiohjelman.

SM-kisojen osanoton varmistus virallisten sääntöjen mukaisesti 60 min ennen lähtöä, eli klo 10:00 mennessä.

Kisakanslia on avoinna perjantaina 2.9. klo 16:00-20:00 ja lauantaina 3.9. klo 8:00-15:00

Arvoesineiden säilytys mahdollista kisakansliassa.

Ilmoittautuminen

SM-maratonin ilmoittautuminen 26.8. mennessä Juoksija-lehden sivujen kautta http://www.juoksija-lehti.fi/Default.aspx?tabid=3105&tid=6921 . Sähköpostilla erkki.huhtinen@kymp.net tai postin kautta Erkki Huhtinen, Lökörentie 7, 49210 Huutjärvi. Joukkuekilpailuun ilmoittautuminen SAULin sääntöjen mukaan.

 Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen kisapaikalla ei ole mahdollista.

Ilmoittautumismaksu

35€/henkilö ja joukkuekilpailu 15€/joukkue. Ilmoittautumismaksut on maksettava Pyhtään Yritys ry:n tilille FI21 5172 1620 0214 01 ilmoittautumispäivään mennessä.

Sarjat

M/N30 M/N35, M/N40, M/N45, M/N50, M/N55, M/N60, M/N65, M/N70, M/N75, +M/N80 Joukkuekilpailu sarjoittain 3-henkisin joukkuein, SAUL:n sääntöjen mukaan

Ajanoton eritysiohjeita

Onlineväliaikapalvelu, joka perustuu sähköiseen tunnistamiseen EQ-Timing laitteilla ja ExTime-ohjelmalla. Juoksijanumeroiden yläreunassa on mikrosiru, joka rekisteröidään väliaikapisteissä sekä maalissa. 

Kiinnitä toinen numerolappu rintaan yläreuna kehosta poispäin taitettuna ja toinen selkään vastaavalle korkeudelle. Numerolappua ei saa rutistaa kasaan tai taittaa juoksun aikana. Numerolappua ei tarvitse palauttaa maalissa

Maratoonarit saavat väliajat 10, puolimaratonin, 30 ja 40 km:n kohdalla. Väliaikapisteissä maratoonareiden tulee juosta järjestäjien viitoituksen mukaisesti, jotta sirut varmasti rekisteröityisivät tulospalveluun. Väliajat siirtyvät välittömästi nettiin ja ovat kisan aikana nähtävissä osoitteessa www.extime.fi/kisasivut/ Samassa osoitteessa näkyy myös maratonin epäviralliset loppuajat. 

 Calling

SM-maratonin osanottajat kokoontuvat kokoontumispaikalle, joka avautuu 30 minuuttia ennen lähtöä ja sulkeutuu 15 minuuttia ennen lähtöä. Josta siirrytään johdetusti lähtöpaikalle. Matka callingista lähtöpaikalle on noin 400m.

Pukuhuoneet

Naisille sekä miehille löytyvät omat pukuhuoneet sekä peseytymistilat ja saunat. Alueella on opasteet ja käsiohjelmassa aluekartta.

Ensiapuryhmä

Ensiapuryhmä löytyy alueelta.

Huolto

Huoltopisteet sijaitsevat noin3 kilometrin välein, 3km, 6km, 9km, 12km, 15km, 18km, 21km, 24km, 27km, 30km, 33km, 36km, 39km, . Huoltopisteissä on tarjolla vettä, mehua, urheilujuomaa (High5 Citrus Energy Source), sekä osassa huoltopisteitä suolakurkkuja ja hedelmiä.

Omat juomat

Omia juomia voi tuoda, ja ne toimitetaan järjestäjien puolesta huoltopisteille. Juomat on toimitettava kisakansliaan viimeistään klo 10.00. Merkitse juomasi tunnistettavasti omalla numerolla ja ilmoita mille huoltopisteelle toivot juomat vietävän. Jokaisella huoltopisteellä on paikka omia juomia varten, josta ne ovat helposti tunnistettavissa.

Reitin merkintä

Reitti on merkitty risteyksissä opastein. Reitillä juostu matka on merkitty kilometrin välein. Lisäksi matkan puoliväli on merkitty.  

Keskeyttäminen

Mikäli joudut jostain syystä keskeyttämään, ilmoita tästä lähimmälle huoltopisteelle ja ilmoita paluukyydin tarpeesta takaisin tapahtuma-alueelle.

WC

Tapahtuma-alueella on useita wc:tä. Reitillä ei ole.

Säilytys

Kisakansliaan on mahdollista jättää tavaroita valvottuun säilytyspisteeseen. Löytötavaroita voi tiedustella kisakansliasta.

Palkinnot

Palkinnot kolmelle ensimmäiselle henkilökohtaisessa ja joukkuekilpailussa.

Palkintojen jako

Palkintojen jako klo 15.00 alkaen.

Pysäköinti

Alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Autolla pääsee tapahtuma-alueen viereen.

Kahvio

Kilpailualueella palvelee kahvio

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana on Stockforsin alue Pyhtäällä.
Harjuntie 111, 49270 Pyhtää

Kilpailun järjestäjä

Järjestäjänä toimii  Pyhtään Yritys

Yhteyshenkilöt

Erkki Huhtinen
puh. 050 351 6147

Aimo Hono
puh. 050 353 7250

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Suosittelemme osallistujille henkilökohtaista vakuutusta.