Pyhtään Yritys ry
Kuntosali
Ryhmäliikuntatunnit
Kuntonyrkkeily
Salibandy
Lasten liikuntakerhot
Baletti
MiniTriathlon
Seuran vuokrattavat välineet
Toimintakäsikirja
SAUL SM maantiejuoksu 14.8.2021
Tuloksia
Arkisto
Yhteystiedot
SAUL SM maantiejuoksu 14.8.2021
 KISAINFO (reittikartta)

Tulokset
miehet: 
http://www.onlineresults.fi/yu/saul_maantiesm2021_m.html
naiset: 
http://www.onlineresults.fi/yu/saul_maantiesm2021_na.html

Kisakanslia ja infopiste

Pyhtään Siltakylässä, Huutjärven koulun alueella. Opasteet 7-tieltä (ramppi 71). Kisakansliassa varmistat osallistumisesi kilpailuun sekä vastaanotat osallistumismateriaalit. Osallistumismateriaalit pitävät sisällään mm. kilpailunumeron, hakaneulat ja käsiohjelman.

Osallistuminen varmistetaan hakemalla kilpailunumero viimeistään tuntia ennen lähtöä (miehet klo 10 mennessä ja naiset klo 11 mennessä). Myös joukkueet on varmistettava. Joukkuekilpailuun on varmistamisessa nimettävä ikäsarjaa vaihtavat urheilijat (enintään kaksi).

Kisakanslia on avoinna perjantaina 13.8. klo 18:00-21:00 ja lauantaina 14.8. klo 8:00-15:00. Kisakansliassa asioidessa käytettävä kasvomaskia.

Arvoesineiden säilytys mahdollista kisakansliassa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 4.8. klo 24 mennessä. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä. Ilmoittautuminen Erkki.huhtinen@kymp.net tai Erkki Huhtinen Lökörentie 7 49210 Huutjärvi. Ilmoittautumisessa mainittava urheilijan nimi, syntymäaika, sarja, seura sekä seuran virallinen lyhenne. Lista SAULin sivuilla: www.saul.fi/liitto/saul-jasenseurat/seurojen-lyhenteet/ 

Ilmoittautumismaksu

25€/henkilö (sis liiton maksun) ja 20€/joukkue, maksetaan 4.8.2021 mennessä Pyhtään Yrityksen tilille Kymenlaakson Osuuspankki FI21 5172 1620 0214 01, viestikenttään urheilijan tai joukkueen nimi ketä maksu koskee. Maksua ei palauteta. Maksu ei riitä ilmoittautumiseksi, eli ilmoittautuminen pitää tehdä.

Sarjat

N/M 30+ viiden vuoden välein. Lisäksi kolmihenkiset joukkuekilpailut SAUL ry:n sääntöjen mukaisesti. Lähdöt: miehet klo 11 ja naiset klo 12. Virallisesti mitattu 10 km reitti (2 x 5km) asfalttitietä ja kevyenliikenteen väylää.

 Calling

Koronan leviämisen estämiseksi poikkeuksellisesti ei callingia, vaan kilpailijat suoraan lähtöpaikalle.

Pukuhuoneet

Koronan leviämisen estämiseksi ei ole järjestetty yhteisiä pukuhuoneita ja peseytymistiloja

Ensiapuryhmä

Ensiapuryhmä löytyy alueelta.

Huolto
10km juoksu juostaan kahtena 5km lenkkinä. Lenkillä on kaksi huoltopistettä. Se sijaitsee kohdissa 2,0/7,3km ja 4,6km. Huoltopisteissä on tarjolla vettä ja mehua.

Omat juomat

Omia juomia voi tuoda, ja ne toimitetaan järjestäjien puolesta huoltopisteille. Juomat on toimitettava kisakansliaan viimeistään 90min ennen lähtöä. Merkitse juomasi tunnistettavasti omalla numerolla ja huoltopisteellä jolle toivot juomat vietävän. Jokaisella huoltopisteellä on paikka omia juomia varten, josta ne ovat helposti tunnistettavissa.

Reitti

Reitti on asfaltoitua kevyenliikenteenväylää ja osittain asfaltoitua ajorataa. Reitti on merkitty opastein. Juostu matka on merkitty kilometrin välein. 

Keskeyttäminen

Mikäli joudut jostain syystä keskeyttämään, ilmoita siitä kisakansliaan. Tarvittaessa reitin huoltopisteeltä tai liikenteenohjaajia voi pyytää soittamaan ensiapu paikalle.

WC

Tapahtuma-alueella on useita wc:tä. Reitillä ei ole.

Säilytys

Kisakansliaan on mahdollista jättää tavaroita valvottuun säilytyspisteeseen. Löytötavaroita voi tiedustella kisakansliasta.

Palkinnot

Palkinnot jaetaan sarjoittain kolmelle parhaalle. 

Palkintojen jako

Palkintojen jako heti maaliintulon jälkeen urheilukentällä

Pysäköinti

Alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Autolla pääsee tapahtuma-alueen viereen.

Kahvio

Kilpailualueella on kahvio. Melko läheltä kilpailukeskusta löytyy kaksi päivittäistavarakauppaa, grillikioski ja take away ruokaa myyvä pitseria.

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikkana on Huutjärven koulun ja urheilukentän alue Pyhtään Siltakylässä (Huutjärventie 56, 49220 Siltakylä)

Kilpailun järjestäjä

Järjestäjinä toimivat Pyhtään Yritys ja Orimattilan Jymy

Yhteyshenkilöt

Erkki Huhtinen
puh. 050 351 6147

Aimo Hono
puh. 050 353 7250

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Suosittelemme osallistujille henkilökohtaista vakuutusta.