Pyhtään Yritys ry
Kuntosali
Ryhmäliikuntatunnit
Kuntonyrkkeily
Salibandy
Yleisurheilukoulu
Lasten liikuntakerhot
Baletti
MiniTriathlon
Seuran vuokrattavat välineet
Toimintakäsikirja
SAUL SM maantiejuoksu 14.8.2021
Tuloksia
Arkisto
Yhteystiedot
Kuntonyrkkeily

Kevään 2022 aikuisten kuntonyrkkeily

Yritys käynnistää uutena liikuntalajina kuntonyrkkeilyn. Harjoitukset Pyroll Areenalla torstaisin klo 18-19 13.1.-28.4. (ei talvilomalla 3.3.), yhteensä 15 viikkoa. Tuntien ohjaajana toimii Heidi Myyry. Heidillä on usean vuoden kokemus nyrkkeilystä ja hän on käynyt Nyrkkeilyliiton kuntonyrkkeilyn ohjaajakurssin. 

Kuntonyrkkeily sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille, jotka haluavat kohentaa kuntoaan ja parantaa kehonhallintaa. Erityisen hyvää se tekee istumatyötä tekeville ihmisille, jotka kärsivät niska-hartiaseudun ja selän ongelmista.  Harjoitukset tehdään samalla rakenteella: aluksi lämmittely, jonka jälkeen treeni pareittain, lihaskunto-osuus, ja päätetään venyttelyyn

Varusteiksi tarvitset jumppamaton, juomapullon ja sisäliikuntaan sopivat kengät. Ryhmän käyttöön on hankittu Fighter Forever Gel nyrkkeilyhanskoja. Hanskat voi hankkia omaksi kertomalla siitä ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 30€/pari), tai myöhemmin kevään aikana (hinta 35€/pari). Osanottomaksuun sisältyy pari puuvillahanskoja käytettäväksi nyrkkeilyhanskojen sisällä.

Osanottomaksu 100€/jäsen, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet, vanhempainvapaalla olevat -30%, lukiolaiset ja ammattikoululaiset -50%. Jäsenmaksu 2022 10€. Osanottomaksu ei sisällä vakuutusta, eli jokaisen tulee huolehtia omasta vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta.

Jos vuorotyön tai muun syyn vuoksi on mahdoton osallistua säännöllisesti tunnille, voidaan hinta sovittaa vastaamaan käyntimahdollisuuksia. Maksuvälineenä käyvät liikuntasetelit (Smartum, Tyky Kuntoseteli+, Edenred, Sporttipassi, ePassi, Eazybreak). Kuntonyrkkeilyn osanottajille seuran Heinlahden kuntosalin käyttö tammi-huhtikuun ajaksi puoleen hintaan, eli 4kk 50€. Osanottomaksun viitetiedot lähetetään sähköpostilla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostilla heidimyyry(a)g m a i l.c o m